Montis Bouw B.V. staat bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder het nummer: 65528557

BTW-nummer: NL 002128404 B94
IBAN: NL91 INGB 0007 1707 56

Contact Info
De Factorij 40e, Zwaag
1689 AL
info@montisbouw.nl
+31 (0) 229 861252

Montis Verbouw – Aanbouw, Opbouw, Verbouw

Telefoonnummer: 0229-861252  E-mail: info@montisbouw.nl

Aanbouw

Aanbouw Projecten - Montis Verbouw

Een kleine aanbouw brengt al veel ruimte aan uw woning! Door een aanbouw krijgt u een zee aan ruimte. Montis Bouw is de juiste aannemer om deze werkzaamheden voor u te verrichten. We denken met u mee, en regelen het hele traject voor u; van idee tot inrichting.

Aanbouw brengt veel ruimte

Ons totaalpakket

Uw complete aanbouw is van begin tot eind bij ons in goede handen. In het intakegesprek dat bij ons op kantoor plaats vindt bespreken wij uw wensen en ideeën. Vervolgens maken wij voor u een schatting van de kosten. Als deze schatting naar wens is, komen wij bij u thuis inmeten en bespreken we de laatste details. Vervolgens maken wij een duidelijke offerte voorzien van werkomschrijving en planning.

Is de offerte akkoord? Dan gaan we graag aan de slag en zullen wij indien nodig de vergunning aanvragen. De bouw wordt uitgevoerd en opgeleverd zoals is afgesproken.

Mocht u zelf de handen uit de mouwen willen steken, kunnen wij voor u de aanbouw casco opleveren, waarna u zelf de afbouw kunt realiseren.

Wat mag u van ons verwachten?

We komen onze afspraken na. De aanbouw wordt gebouwd zoals is afgesproken en binnen de afgesproken tijd. We zullen altijd proberen om u en uw buren zo min mogelijk tot overlast te zijn. We plaatsen een stofschot langs uw gevel waardoor u zo min mogelijk in de troep zit.

De vakmannen die de uitbreiding realiseren zijn flexibel en denken graag met u mee over eventuele aanpassingen en toch houdt u altijd dezelfde contactpersoon, van het ontwerp tot aan de oplevering.

Beemster Verbouw

Ontwerp uw aanbouw

Met de onderstaande tool kunt u direct bekijken hoe uw gewenste aanbouw er uit zou zien. Mochten uw wensen niet tussen de opties staan die wij in de tool geven, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Diepte x Breedte

Klik rechts op ‘Diepte x Breedte en geef vervolgens aan wat de afmetingen van de aanbouw zouden moeten zijn. Mochten de gewenste afmetingen niet bij de opties staan, geef dan de optie die het dichtste bij de gewenste afmetingen liggen. 

Geef eventueel, nadat u op ‘Offerte aanvragen’ heeft geklikt, bij extra informatie aan wat de afmetingen zouden moeten zijn.

Gevel
Kies bij ‘Gevel’ voor een stenen of een kunststof gevel.

Kozijn
Kies bij ‘Kozijn’ voor een schuifpui of openslaande deuren.

Lichtstraat
Geef hier aan of u een lichtstraat op uw aanbouw zou willen en wat voor type lichtstraat u wenst.

Offerte aanvragen
Als u klaar bent, kunt u klikken op de knop ‘Offerte Aanvragen’. Vul de gegevens in en klik op versturen. Wij zullen z.s.m. contact met u opnemen. U kunt ook direct bellen met 0229-861252.

Totaal:
Diepte x Breedte geen
...
Gevel geen
...
Kozijn geen
...
Lichtstraat geen
...
Geveldoorbraak geen
...
Heeft u een achterom? geen
...