Montis Bouw B.V. staat bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder het nummer: 65528557

BTW-nummer: NL 002128404 B94
IBAN: NL91 INGB 0007 1707 56

Contact Info
De Factorij 40e, Zwaag
1689 AL
info@montisbouw.nl
+31 (0) 229 861252

Montis Verbouw – Aanbouw, Opbouw, Verbouw

Telefoonnummer: 0229-861252  E-mail: info@montisbouw.nl

Opbouw

Opbouw projecten - Montis Verbouw

Een mooie dakkapel, of een hele verdieping op uw woning? Montis Bouw heeft de juiste ervaring om meer ruimte te creëren op uw woning. Een kap op uw bungalow, het verhogen van de nok van uw woning, het kan allemaal. Maar ook voor dakkapellen bent u bij ons aan het juiste adres. Een kleine dakkapel geeft vaak al een zee aan ruimte.

Opbouw op uw woning

Het traject

Wij nodigen u graag uit bij ons op kantoor voor een intakegesprek en een eerste kennismaking. Tijdens dit gesprek horen wij graag uw wensen en bespreken we de mogelijkheden.

Vervolgens maken wij een schatting van de kosten en een planning. Mocht de schatting naar wens zijn komen wij graag bij u thuis om de situatie in te meten en de laatste puntjes op de i te zetten. De persoon die bij u langs komt blijft uw contactpersoon tot en met de oplevering. We maken voor u een duidelijke en overzichtelijke offerte.

Indien nodig maken we de tekeningen en zullen we de vergunningsaanvraag in gang zetten. We plaatsen uw dakopbouw binnen de afgesproken tijd en uw dakkapel zelfs in 1 dag. We werken alles volledig af en verzorgen al de installaties zoals u dat wenst. Uiteraard is het ook mogelijk dat u zelf de handen uit de mouwen steekt en dat wij de uitbreiding opleveren zodra het casco staat.

Wat mag u van ons verwachten?

We komen onze afspraken na. De opbouw wordt gebouwd zoals is afgesproken en binnen de afgesproken tijd. We zullen altijd proberen om u en uw buren zo min mogelijk tot overlast te zijn.

De vakmannen die de uitbreiding realiseren zijn flexibel en denken graag met u mee over eventuele aanpassingen en toch houdt u altijd dezelfde contactpersoon, van het ontwerp tot aan de oplevering.

Dakterras Verbouwing