Montis Bouw B.V. staat bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder het nummer: 65528557

BTW-nummer: NL 002128404 B94
IBAN: NL91 INGB 0007 1707 56

Contact Info
De Factorij 40e, Zwaag
1689 AL
info@montisbouw.nl
+31 (0) 229 861252

Montis Verbouw – Aanbouw, Opbouw, Verbouw

Telefoonnummer: 0229-861252  E-mail: info@montisbouw.nl

Verbouw

Verbouwingen - Montis Bouw

Montis Bouw denkt in de voorbereidende fase graag met u mee over uw plannen en ideeën en zal zo goed en duidelijk mogelijk de afspraken op papier zetten. Maar ook tijdens de verbouwing zelf denken we met u mee en zullen we uw wensen omzetten in mooi werk.

Het traject

Uw complete verbouwing is bij ons in goede handen. Tijdens het intakegesprek bij ons op kantoor brengen we al uw wensen in kaart en kijken we of uw wensen binnen uw budget passen. Vervolgens maken wij voor u een schatting van de kosten. Als deze schatting naar wens is komen wij bij u thuis om de situatie in te meten en de laatste puntjes op de i te zetten. Daarna maken wij een definitieve offerte waarin we al uw wensen en gemaakte afspraken omschrijven.

Is de offerte naar wens? Dan plannen we de verbouwing in en zal de verbouwing uitgevoerd worden, waarbij u constant een persoon als contactpersoon houdt tot aan de oplevering.

Wat mag u van ons verwachten?

We hebben voor ieder onderdeel van de verbouwing de juiste specialisten die hun werk goed uitvoeren. Tijdens de werkzaamheden wordt rekening gehouden met uw privacy en dat van uw buren. De werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd en binnen de afgesproken termijn afgerond.

Aanpassingen tijdens de verbouwing zijn gewoon mogelijk. Goed overleg is hierbij belangrijk. U heeft altijd een vast contactpersoon waar u mee communiceert en die zorgt dat uw wensen op de bouw ook zo uitgevoerd worden.

Garage met Elektrische Kanteldeur

Ons aanbod